Muži a ženy topánky a tašky | módne topánky linka
Home >  Privacy Notice

Privacy Notice

amostraonline.com webové stránky ( "Stránka") príslušné bezpečnostné opatrenia a súkromia na týchto stránkach boli definované a vyvinutý pre zabezpečenie riadneho nakladania s osobnými údajmi bezpečnosti a súkromia v súlade s miestnymi predpismi a medzinárodné.

Táto politika vysvetľuje, ako LensCrafters priamo alebo prostredníctvom svojich dcérskych spoločností, zhromažďovať a / alebo používanie osobných údajov, ako sú tieto údaje zdieľané, a ako to môže otvoriť, upraviť alebo odstrániť osobné údaje.

LensCrafters uznávať a rešpektovať súkromie jednotlivcov, pokiaľ ide o osobné údaje. Ako demonštráciu záväzku na súkromie, LensCrafters definovať kulisu zásadami ochrany osobných údajov globálneho modelu správy, aby bolo zabezpečené úplné súkromie LensCrafters ako základ pre firemné kultúry.

Všetky osobné údaje, ktoré poskytnete prostredníctvom tejto webovej stránky venovanej účely uvedené nižšie.

Spracovanie dát 1.1 Povinnosti

Po pripojení k akýmkoľvek osobným údajom alebo zbierať tento web je poskytovaný budú považované za správcu údajov LensCrafters.
Osobné údaje budú podieľať s používaním týchto stránok je pripojený zhromažďovať osobné údaje manažéri LensCrafters procesov (vrátane, ale nie obmedzený k):

Autorizovaný personál prevádzkovať stránky, a poskytujú súvisiace služby, ako je napríklad zákaznícky servis, informačné systémy pre riadenie LensCrafters; Riadenie ľudských zdrojov; Pracovníci oddelenia marketingu.

Okrem toho bude LensCrafters nutné vykonať niektoré poskytovateľa služieb menom rovnakého spracovanie dát a LensCrafters ako ukazovateľ. Títo poskytovatelia spracovávať osobné údaje vo forme primeraných zmluvných záväzkov na základe spracovania dát, vrátane, pre ilustráciu:

Informačné systémy a webové stránky (napríklad hosting poskytovateľa služieb, poskytovateľa služieb a analýzu trhu, služby správy a údržby databázu) poskytovateľoch služieb riadenia;

Služby môžu byť poskytované prostredníctvom webových stránok.

Pre vykonávanie činností poskytovaných týmito osobami a LensCrafters poskytuje osobné údaje v súlade s týmto návodom Ochrana údajov Všeobecné spracovanie a pravidiel rokovania.

2. Program zhromažďuje informácie LensCrafters Existuje niekoľko spôsobov, ako získať osobné informácie na webových stránkach, prostredníctvom ktorého môžete získať informácie, ako napríklad:

Zaregistrujte sa na mieste;
Informácie o prechádzanie informácie o autorovi sa na mieste;
Zúčastňovať sa súťaží, propagačných akcií a aktivít prostredníctvom webových stránok;
Akákoľvek iná kontaktné miesto kontaktovať zákaznícku podporu alebo LensCrafters.

3. Druh zberu informácií, účel a liečebné procedúry 3.1 Osobné informačné zdroje
LensCrafters je iný typ informácií o používateľovi, využitie webu a jeho služieb, z rôznych zdrojov, napríklad z informácií poskytnutých užívateľom, a informácie získané z zbieranie automatické vyhľadávanie.
3.2 typy osobných informácií
LensCrafters bude zhromažďovať a spracovávať tieto osobné údaje:

Užívatelia sociálnych sietí profil informáciu, či verejnosti. Ak vyberiete aplikácie sociálnych sietí alebo o prístup k pripojenie verejných archívoch váš účet LensCrafters môžu byť na sociálnych sieťach a prostredníctvom príslušných plug-inov, tieto kanály webová stránka zdieľať ich správanie (napr: Facebook pripojené k rovnakému podielu na FB atď ), budú zhromažďované z webu podľa údajov vydal počet užívateľov sociálnych sietí a pre príslušnú funkciu. Tieto akcie vzťahujúce sa k sociálnym sieťam zapojeným do prevádzky plug-inov a zodpovedajúcimi informáciami;

Použitie týchto informácií webu. Keď sa v záujme bezpečnosti sa zaoberáme každý súbor denníka relácie pre prihlásenie užívateľa k jeho účtu;
Navigačné informácie. Ak použijete webové stránky, používame celý rad technológií, ktoré automaticky zhromažďovať informácie o tom, ako používať naše produkty a služby, ako sú IP adresy alebo iných unikátnym kódom zariadení (počítačov, mobilných telefónov alebo iných zariadení), niektoré informácie užívateľovi prehliadať web, ktorý užívatelia zapísané alebo technické informácie môžu obsahovať URL zo strany používateľa, informácie prehliadača, rozpoznávanie reči. Tieto informácie nám pomáhajú neustále zlepšovať možnosti prehliadania a sledovať normálnu prevádzku webu. Táto informácia zahŕňa iba štatistiku prevádzky a nie je určený na identifikáciu dáta používateľa a súvisiace

Povaha osobných údajov 3,3

Keď sa požiadať používateľa o poskytnutie osobných údajov pri registrácii na webe, napríklad LensCrafters informovať ich, čo je nutné sa zaregistrovať osobné údaje, čo je voliteľná. Neposkytnutie určité informácie môžu znemožniť vytvoriť účet (napríklad meno). Doplňujúce informácie je úplne dobrovoľná, ale ak nechcete poskytnúť nejaké informácie, niektoré prvky služby poskytované LensCrafters obmedzené použitie alebo nemusí byť k dispozícii.

3,4 Cookie Use Na zlepšenie navigácie na webových stránkach, používame cookie.
Cookie je malý súbor, zvyčajne pozostávať z písmen a čísel, je stiahnutý do počítača užívateľa pre prístup k určitej webovej stránky. Cookie umožňuje webovej stránke rozpoznať počítač užívateľa, a to prostredníctvom stránok webové stránky sledovať svoje navigáciu a určiť, ktorí sa vrátia užívateľa na internetových stránkach. Cookies neobsahujú identifikovať vaše osobné údaje, budeme zaznamenávať vaše osobné údaje môžu byť zavesíme Informácie Cookie, a brať ich.

Pre viac informácií o používaní cookie, zobrazia sa informácie o Cookie je.

3,5 obsluhovať Webové majáky
Miesto môže byť identifikovaný ako webové majáky (niekedy označované ako GIF alebo pixelové značky), na zhromažďovanie informácií o tom, ako tieto informácie využiť webe týkajúce sa použitia Cookie digitálneho obrazu. Webové majáky môžu poskytnúť určité typy informácií nájdené v počítači užívateľa, napríklad pri opisu čas a dátum na stránke je zobrazená, je stránka, ktorá je založená na internetových maják sa nachádza, alebo rovnaké cookie. Tieto webové majáky môžu tiež e-mailu a propagačné komunikácie, pre potvrdenie, že správa bola otvorená a čítať.

LensCrafters je možné použiť výsledky z webových majákov tretích strán, aby sa uľahčila ich kampane či ich správu webových stránok, sa zhromažďujú súhrnné štatistiky. Účelom osobných informácií získaných od tretej strany pomocou webovej signály k zberu alebo prístup k vášmu bez agregácie a nestatistického formátu je zakázané.

3.6 používateľské dáta neplnoletí Táto stránka nie je vhodný pre užívateľov mladšie ako 18 rokov a LensCrafters vedome nezhromažďuje osobné údaje od nich.
Ak si nie ste opatrní záznam informácie vo maloletých, bude LensCrafters vymazať osobné údaje pre tieto deti.

liečebné ciele

Zhromažďujeme informácie, vrátane osobných údajov na tieto účely:

Ponúkané služby na mieste (napríklad riadiaceho procesu registrácie a prístupu k účtu, vedenie účtu.);
Pre danú lokalitu a jej prevádzkových funkcií (vrátane logistiky), vrátane riešenia prípadných technických otázok, štatistické analýzy, testovanie a výskum riadenia technológií;
Predchádzať alebo odhaliť podvod alebo zneužívanie je poškodiť naše webové stránky alebo ohroziť bezpečnosť transakcií;
Správa všetkých propagačných aktivít a súťaží;
Vyhovovať vašim potrebám (tj informácií o riadení požiadavku.);
Správa propagačnej akcie alebo súťaže čas od času na mieste;
A poskytovanie súvisiacich služieb účely užívateľa;
Na propagáciu produktov, služieb a značiek LensCrafters, ako aj zasielanie obchodných, propagačné alebo informácií, a je pravidelne aktualizovaný (napr e-mail, telefón, SMS / MMS, e-mail a prostredníctvom sociálnych sietí), výrobky, služby, ktoré sa konalo LensCrafters, alebo v spolupráci s iniciatívami a činnosťami LensCrafters. Ak súhlasíte sa spracovania Vašich osobných údajov na marketingové účely, takže dáta môžu byť tiež spracované za účelom vedenia, poštou, telefonicky alebo e-mailom, štatistické analýzy, prieskumy a súvisiacich výrobkov a prieskum trhu LensCrafters.

Opt-in / out

V procese registrácie, používateľ môže slobodne a vyjadriť súhlas zberu, spracovania a prenos dát v súlade s touto politikou ochrany súkromia, na marketingové účely, vrátane prijímať obchodné, reklamné alebo informačné a aktualizuje v pravidelných intervaloch (napríklad e- mail, telefón, SMS / MMS, e-mailu a prostredníctvom sociálnych sietí) produktov, služieb, LensCrafters podľa alebo s partnerskými organizáciami LensCrafters podujatí a aktivít. Ak máte súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely, takže dáta môžu byť tiež spracované za účelom vedenia, poštou, telefonicky alebo e-mailom, štatistické analýzy, prieskumy a súvisiacich výrobkov a prieskum trhu LensCrafters. Tento súhlas môže byť zmenený (exit) z užívateľského profilu po prihlásení k svojmu účtu alebo poslať službu komunikácie LensCrafters zákazníkom.

Ak ste dostali e-mail od užívateľa, ktorý už nechcete miesto v budúcom (exit) takých správ, môžete sledovať svoje vlastné postupy pred alebo správa pokyny popísané v tejto časti, aby tak urobili.

LensCrafters spracované odstúpiť požiadavky príjmy, ale zo spracovania našej žiadosti, môžete dostať aj komunikácia nie je viac ako 10 pracovných dní.

Prenos a zdieľanie informácií

6.1 zdieľa s ostatnými spoločnosťami v skupine a
tretích strán Okrem jednotlivcov a subjektov uvedených v oddiele 2, LensCrafters budú zdieľať užívateľa priamo alebo nepriamo, k riadeniu služieb v rámci skupiny získala, či niektoré osobné údaje v rámci skupiny Luxottica (napr komerčných komunikáciách), a s treťou stranou (vláda inštitúcie, van dodávatelia služieb, poisťovne) vykonávať tieto zásady ochrany súkromia je určený na poskytovanie služieb pod jurisdikciu, akékoľvek správy požiadaviek, analýzu a poskytovať údaje asistenčné činnosť, marketing. To bude vyžadovať tretiu stranu, aby spracovávať tieto údaje v súlade s platnými predpismi.
Okrem toho sa informácie používateľa môžu byť zdieľané s tretími stranami z nasledujúcich dôvodov:

Povoliť fúzie, akvizície alebo predaj celého alebo časti majetku našej spoločnosti; a procedúry reakcie;
Spĺňajú požiadavky platných právnych predpisov, na ochranu bezpečnosti jednotlivcov, aby boli chránené práva a vlastnosti LensCrafters a zabrániť podvodu alebo technické problémy alebo bezpečnosť; Pri použití tejto webovej stránky a nákup produktov dostupných prostredníctvom spolupráce s partnermi, aby nezverejnil svoju identitu v podobe oznámenia
Bezpečnosť a ochrana informácií

LensCrafters sa zaväzuje k ochrane informácií užívateľov. LensCrafters hlási, že heslo je jeden z mechanizmov, ako chrániť svoj účet, odporúčame používať dostatočne bezpečné heslo a udržať ju na bezpečnom mieste, obmedziť prístup k účtu na ich počítače a prehliadače, po prehliadke miesta záznamoch. LensCrafters tiež sledovať činnosť internetových stránok, aby sa zabránilo alebo pohybujúce sa ďalšie osobné informácie z čísel neautorizovaných platobných kariet. LensCrafters používa štandardné SSL (Secure Sockets Layer) pre ochranu dôvernosti osobných údajov.

LensCrafters sa zaväzuje k získaných informácií chrániť používateľa. Všetky osobné údaje sú uložené na zabezpečených serveroch interných systémov LensCrafters. LensCrafters vhodné bezpečnostné opatrenia na ochranu informácií pred neoprávneným prístupom alebo neoprávnenej zmene alebo obehu a distribúciu dát. Aby sa zabránilo neoprávnenému prístupu, zachovanie presnosti dát, a zabezpečenia správneho použitia informácií, LensCrafters zodpovedajúce fyzické, elektronické a manažérske postupy na ochranu informácií a dát uložených v systéme.

Aj keď žiadny počítačový systém je úplne bezpečný, LensCrafters zvážiť opatrenia vykonané na zníženie pravdepodobnosti výskytu bezpečnostných problémov, aby sa zmestili do dát podieľa horizontálnej typ.

Ukladať a odstrániť informácie

Iba v tomto dokumente, a výslovného súhlasu používateľa o účele LensCrafters prístupe, používanie, spracovanie, skladovanie a zhromažďovanie osobných informácií uložených. Konkrétne LensCrafters v súlade s radom osobných údajov:

Na účely sú zhromaždené;
Súhlasu získaného používateľ;
Miestne a medzinárodné predpisy.
Osobné informácie sú uložené, a v súlade s LensCrafters na dosiahnutie účelu ich zberu a recyklácii, vrátane platných právnych predpisov (napr potrebné pre záznam doby trvania sporenia bezpečnostnej politiky žiaduce odstrániť všetky police účtovníctva). Užívateľ môže požiadať o zrušenie svojich dát a prípadne do úvahy; V tomto prípade, LensCrafters bude spĺňať požiadavky užívateľov, v rozsahu a požiadavky, nie je nutné, aby tieto osobné údaje v súlade s platnými právnymi predpismi.

Vaše osobné údaje práva

Zákon nestanovuje. 196/2003 o ochrane údajov ( "taliansky zákon Privacy ďalej len" alebo iné použiteľné právo Článok 7 LensCrafters poskytnúť užívateľom nasledujúcich referenčných zoznamov poriadku niektorých špecifických práv.

Užívateľské práva musí byť potvrdené, či existencia svojich osobných údajov, aj keď ešte nie je registrovaná, a ich šírenie v zrozumiteľnej podobe.

Používatelia majú právo na prístup k informáciám:

Zdroje osobných údajov;
Ciele a metódy liečby;
Ak používate elektronické prostriedky pomocou aplikácií pre spracovanie logických;
Vlastník, správca a ním určený zástupca podľa článku 5, odsek 2 talianskej zákony na ochranu súkromia identity;
Subjekt údajov alebo fyzická osoba, ktorá môže byť prevedená alebo kategórií, ktorí môžu porozumieť.

Máme nasledujúce práva: Aktualizovať, opraviť alebo, ak záujem, integrácia dát;
Zrušený, anonymné alebo zablokovanie nedovoleného spracovania dát, vrátane potreby zachovania účelu ich zberu dát alebo následné spracovanie dát;
Certifikácia je dané na vedomie vyššie spomínané transakcie za rovnaký obsah, údaje o tých, ktorí prevádzali alebo distribuovať, pokiaľ táto požiadavka nemožné alebo to nevyžaduje zjavne neprimerané užívacie práva chránené.

Užívateľ má k objektu, právo na všetkých alebo časti:
Pre zdôvodnenie osobných údajov spracúvaných na účely súvisiace so zberom;
Účelom spracovania osobných údajov odoslať na reklamných materiáloch alebo priameho predaja alebo prieskumu trhu alebo obchodnej komunikácii.

Back
Copyright © 2017 www.amostraonline.com. Všetky práva vyhradené.
turistické topánky,sandále a batoh on-line, športová obuv